Ruha nélkül élvezte a napsütést egy férfi Szolnokon

Megosztás

Bár sokunk szenved ettől a borzasztó melegtől, egy helyi férfi szokatlan megoldását választotta a hűsölésnek – nemcsak magából vetkőzött ki, de a ruháit is eldobta a szolnoki belváros közepén. Esetében úgy tűnik, egyszerű napozásról van szó, mások viszont fürdeni is szoktak a városban közterületen.

Még 2023 novemberében olvashatták a Szol24-en, hogy valaki meztelenül fürdött Várkonyi téri ártézi kútnál, amit egy arra járó autós ráadásul videóra is vett. Hasonló eset volt, amikor egy férfi a Tisza Szállónál lévő közkifolyó kádszerű kőedényzetében kívánt mosakodni.

Nem olyan rég ismét arról számoltunk be, hogy közterületen oldották meg a fürdést, ezúttal Szolnok (Zounok) Ispán szobra lett az áldozat. „Szolnok, én így szeretlek” – írta a TikTok-ra feltöltött felvétel mellé a posztoló, akinek sikerült videóra vennie a szobor melletti pihenést, amit ráadásul majdnem 200 ezren tekintettek meg eddig, bár a felvéel már nem elérhető. Az önfeledt perceket még a szobortól néhány méterre történő esküvői fotózás sem zavarta meg.

Most a megyeszékhely belvárosában, a Szapáry és a Baross utca kereszteződésénél kaptak lencsevégre egy férfit, aki ruháit eldobva élvezte a napsütést – a jelenet kiemelt képünkön látható.

Kép: Zsákai Róbert/Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

.

Kapcsolódó cikkek